Hikayemiz

Tarihçemiz

Değerlerimiz

Sertifikalar – Kalite Belgeleri

Çalışanlar ve Üretim

Kalite Politikamız

Araştırma ve Geliştirme

Yaşamın Amacı

Kuloğlu Firması, yüksek ideallere giden ek yolun üretimden geçtiğini bilir. Bu nedenle en iyi şekilde üretim yapmak için çalışır. Tüm teknolojik gelişeleri yakından takip eder ve kendini moder çağın gerekliliklerine göre yeniler. Tüketicisine gıda güvenlik prensiplerinden ve kalitesinden ödün vermeden, hem lezzetli hem doğal ürünler sunmaya ilke edinmiştir.

Kloğlu Firması, tüm dünyada kabul gören ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi ile çalışır. Bu sayede doğal gıdalar içinde en önemli yere sahip olan sütün doğallığını bozmadan, ondan yüksek kalitede süt ürünleri elde eder. Etkin gıda güvenliğinin sağlanabilmesi ve üretim sürecinin tüm aşamalarında hijyen koşullarının etkin şekilde oluşturulabilmesi için ISO 9001 kalite yönetim sistemi, iyi uygulamalarına dayanan Ön Koşul Programları ve Sisteme ilişkin kurallar kapsayan HACCP(tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) Gıda Güvenliği Yönetim Uygulamaları ile destekler.

Böylelikle ilgili yasal düzenlemelere uyarken, tüketicisinin ihtiyaç ve beklentilerini daima karşılar. Ayrıca sürekli iyileştirme ve geliştirme kaynaklarını doğru, etkili verimli şekilde kullanmasını sağlayan bir mekanşzma oluşturur.

Kenetlenmiş Eller…

Kuloğlu Firması, yüksek ideallere giden ek yolun üretimden geçtiğini bilir. Bu nedenle en iyi şekilde üretim yapmak için çalışır. Tüm teknolojik gelişeleri yakından takip eder ve kendini moder çağın gerekliliklerine göre yeniler. Tüketicisine gıda güvenlik prensiplerinden ve kalitesinden ödün vermeden, hem lezzetli hem doğal ürünler sunmaya ilke edinmiştir.

Kloğlu Firması, tüm dünyada kabul gören ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi ile çalışır. Bu sayede doğal gıdalar içinde en önemli yere sahip olan sütün doğallığını bozmadan, ondan yüksek kalitede süt ürünleri elde eder. Etkin gıda güvenliğinin sağlanabilmesi ve üretim sürecinin tüm aşamalarında hijyen koşullarının etkin şekilde oluşturulabilmesi için ISO 9001 kalite yönetim sistemi, iyi uygulamalarına dayanan Ön Koşul Programları ve Sisteme ilişkin kurallar kapsayan HACCP(tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) Gıda Güvenliği Yönetim Uygulamaları ile destekler.

Böylelikle ilgili yasal düzenlemelere uyarken, tüketicisinin ihtiyaç ve beklentilerini daima karşılar. Ayrıca sürekli iyileştirme ve geliştirme kaynaklarını doğru, etkili verimli şekilde kullanmasını sağlayan bir mekanşzma oluşturur.